Over de band

Trash Bluesrockband, oorspronkelijk uit Leiden, is nadat ze in 1974! uit elkaar is gegaan een aantal jaren geleden weer bij elkaar gekomen om muziek te maken en op te treden. Er werd in de afgelopen jaren, afgezien van de Coronaperiode, regelmatig opgetreden, voornamelijk in het westen van het land. De muziek die Trash Bluesrockband op de bühne brengt wordt door het publiek gewaardeerd. Was dit tot voor kort nog in nagenoeg dezelfde samenstelling, als in de jaren '70, inmiddels heeft de band een nieuwe zanger t.w. Bram Veefkind.  

De band speelt bewerkingen van nummers van o.m. The Doors, Eric Clapton, Chris Rea en Ten Years After. Maar ook steeds meer eigen nummers! In 2020 werd nog in de oude bezetting en na twee eerdere demo CD’s een CD uitgebracht `New Roads`met uitsluitend eigen werk. De nummers op deze CD zijn een mix van rock, blues en op blues gebaseerde muziek. De CD is o.a. te vinden op Youtube, op Spotify, Bandcamp, maar is ook via de website trashbluesrockband.nl. te beluisteren. En er is een film- en geluidsfragment (clip) te zien en te horen van één van de nummers op deze CD.

De band bestaat nu uit Bram Veefkind - zang, Jarco Hekman - leadgitaar, Jacques Haasbeek – toetsen, Cok Martijn – basgitaar en Adriaan Wirtz - drums. Als het aan de bandleden ligt zal de muziek van Trash bluesrockband, vanaf 2023 met een nieuwe zanger, weer te horen zijn; meer optredens komen er aan!!

De band nu:

De band in de afgelopen jaren:

De band 50 jaar geleden: