Biografie

Ruim 45 jaar geleden bestond de band uit nagenoeg dezelfde personen. In die 45 jaar hebben de bandleden afzonderlijk natuurlijk een hele (andere) carriere doorlopen. Hieronder stellen de bandleden van nu zichzelf voor:

Cok Martijn -basgitaar

Ik was ooit roadmanager van de band en wilde toen al een instrument bespelen. Omdat de band na al die jaren geen bassist meer had ben ik basgitaar gaan leren spelen.

En de basgitaar........? Die past mij goed!Jarco Hekman - leadgitaar

Al die jaren ben ik nog actief geweest als gitarist en heb ik in diverse bands veschillende soorten muziek gespeeld. Het liefst speel ik bluesrockmuziek zoals ook ooit met deze band. Natuurlijk is onze muziek wel aangepast aan deze tijd, maar het blijft bluesrock.


  


Bram Veefkind - zang

Nadat Gerben Rijpma was gestopt als zanger van Trash mocht ik achter de microfoon plaatsnemen. Met Jarco, de gitarist heb ik in de jaren ’70 nog samengespeeld, folkmuziek. Hoewel ik toen blues(rock) al zeer kon waarderen. Solozingen bij Trash was voor mij een sprong in het diepe, maar het gaat me steeds beter af.Jacques Haasbeek - keyboard

Ik speel de toetsen in de band, zoals jaren geleden ook in Trash. Ik ben wel keyboard blijven spelen nadat de band ruim 40 jaar geleden uit elkaar ging. Maar in een band spelen blijft het leukst, zeker als dat na al die jaren nagenoeg dezelfde band is.Adriaan Wirtz - drums

De drummer van de band. Dat was ik toen, en nu weer. Want na 45 jaar heb ik de sticks weer opgepakt en met enorm veel plezier. Want muziek maken in een band en natuurlijk drummen is één van mijn passies. Dat was toen en is nu nog steeds.

Contact

Wil je meer weten over Trash bluesrockband?
Kijk op facebook

Wil je ons boeken?  trashbluesrockband@gmail.com