Biografie

Ruim 45 jaar geleden bestond de band uit nagenoeg dezelfde personen. In die 45 jaar hebben de bandleden afzonderlijk natuurlijk een hele (andere) carriere doorlopen. Hieronder stellen de bandleden van nu zichzelf voor:

Cok Martijn -basgitaar

Ik was ooit roadmanager van de band en wilde toen al een instrument bespelen. Omdat de band na al die jaren geen bassist meer had ben ik basgitaar gaan leren spelen.

En de basgitaar........? Die past mij goed!

Jarco Hekman - leadgitaar

Al die jaren ben ik nog actief geweest als gitarist en heb ik in diverse bands veschillende soorten muziek gespeeld. Het liefst speel ik bluesrockmuziek zoals ook ooit met deze band. Natuurlijk is onze muziek wel aangepast aan deze tijd, maar het blijft bluesrock.


  


Gerben Rijpma - zang

In de achterliggende jaren, heb ik me voornamelijk bezig gehouden met de financien van bedrijven. Nu weer zingen in een bluesrockband. Ik heb er erg veel plezier in om samen met de andere jongens muziek te maken en op te treden.
Jacques Haasbeek - keyboard

Ik speel de toetsen in de band, zoals jaren geleden ook in Trash. Ik ben wel keyboard blijven spelen nadat de band ruim 40 jaar geleden uit elkaar ging. Maar in een band spelen blijft het leukst, zeker als dat na al die jaren nagenoeg dezelfde band is.
Adriaan Wirtz

De drummer van de band. Dat was ik toen, en nu weer. Want ik heb na 45 jaar de sticks weer opgepakt en met enorm veel plezier. Want muziek maken in een band en natuurlijk drummen is 1 van mijn passies. Dat was toen en is nu nog steeds.